D.Schot verhuis & transporT 
                                  

Gastenboek: lees of deel uw ervaring

externe referenties:

 Werkspot.nl 

Gastenboek

63 berichten op 7 pagina's
Andreas Veith
28-11-23 16:34:23
Een beetje vertraagd deze reactie maar inmiddels heeft Schot Verhuizingen ons al 3x verhuisd en dat hebben zij geweldig gedaan.
Hele aardige en professionele mannen die van aanpakken weten. Niets was te veel. Super tof! Prima prijs-­kwaliteitsverhouding bovendien.
Een echte aanrader en staan weer boven aan onze lijst indien wij weer gaan verhuizen 😊
Familie Veith
Frans van Zoelen
14-08-23 10:33:00
Schot Verhuizingen was voor ons de juiste keuze, aardige en professionele mensen waardoor alles op rolletjes liep.
Ook kon snel geschakeld worden toen bleek dat wij op de geplande datum niet konden inhuizen omdat het (nieuwe) huis nog niet klaar was. Onze spullen gingen zonder problemen naar de tussenopslag.
Prima prijs-­kwaliteitsverhouding,­ gewoon doen!
Familie Van Zoelen
Gerben de Reus
27-07-23 07:39:09
Wat een fijn bedrijf! Harde werkers, gezellig en zorgvuldig met je spullen. Zou ze iedereen aanraden!
Angela Wuyster
13-06-23 16:19:04
Zoek je een verhuisbedrijf. Zoek dan niet verder. Wat een professionals. De rust en kalmte die ze uitstralen. Werken ontzettend netjes, secuur en het plezier straalt er vanaf. En dat alles voor een zeer scherpe prijs. Hebben mijn ouders volledig ontzorgd. Top bedrijf
Henny Prins
08-04-23 17:44:48
Via vrienden terecht gekomen bij Schot verhuizingen. Zij waren zeer tevreden. Ik heb een scherpe offerte ontvangen. De dag van verhuizing kwam een team van 5 man alles in de verhuiswagen laden. Super vriendelijk, snel, humor, vakkundig. Mijn huisraad ging naar de opslag en na twee weken werd alles op mijn nieuwe adres gebracht. Wederom snel vriendelijk, vakkundig. Super tevreden!!! Aan te bevelen! Bedankt voor de goede zorgen!
Jef C.
03-11-22 19:36:13
Via internet bij Schot terecht gekomen en vandaag hebben ze ons een paar honderd kilometer verhuisd. De offerte aanvraag was snel en een zeer gunstige en transparante prijs! De heren waren heel erg vriendelijk en professioneel, wanneer wij gaan verhuizen kiezen wij zeker voor schot!
Albert Hersbach
01-03-22 12:43:13
We hebben hebben dit adres van onze vorige buren gehad omdat zij zeer tevreden waren .Wij delen dezelfde mening . Keurig op tijd en zeer snel , voorzichtig en vakkundig gaan zij te werk .
Grt Fam Hersbach
Aad en Ellen P.
06-02-22 17:59:03
Wij hebben van vrienden de gegevens van Schot Verhuizingen gekregen en zij waren zeer tevreden. Voor ons reden om ook onze verhuizing door de firma Schot te laten uitvoeren. De verhuizing is prima geregeld. Snel en vakkundig werd alles gedemonteerd en ingeladen. Met humor en het werktempo is hoog, maar overal is aandacht voor, ook voor ons. Het uitladen en monteren ging vlot en ze gaven ons goede tips. De verhuizing is prima en zonder veel stress zeker geslaagd. Super!
Janneke Janneke van Mil
24-01-22 18:22:49
Wat een klasse heren! Voorafgaand aan de verhuizing kreeg ik steeds snel een reactie op mijn vragen en de offerte was eerlijk en transparant. De verhuizing heb ik als zeer prettig ervaren. Jullie werken snel, pakken alles goed in en gingen zeer respectvol om met onze spullen. Ook naar ons waren jullie zeer vriendelijk en respectvol. Ik raad jullie zeker aan bij anderen!

Groeten Janneke
Quak
23-11-21 19:09:34
Vanochtend hebben wij ons laten verhuizen door de heren van Schot verhuizingen. Het zijn vakbekwame mensen die ons geweldig geholpen hebben. Toen een kast niet naar boven kon, hebben de heren een goede oplossing bedacht. Geweldige service! We zouden het verhuisbedrijf bij iedereen aanraden.
Tonen: 5  10   20