D.Schot verhuis & transporT 
                                  

Gastenboek: lees of deel uw ervaring

externe referenties:

 Werkspot.nl 

Gastenboek

63 berichten op 4 pagina's
Andreas Veith
28-11-23 16:34:23
Een beetje vertraagd deze reactie maar inmiddels heeft Schot Verhuizingen ons al 3x verhuisd en dat hebben zij geweldig gedaan.
Hele aardige en professionele mannen die van aanpakken weten. Niets was te veel. Super tof! Prima prijs-­kwaliteitsverhouding bovendien.
Een echte aanrader en staan weer boven aan onze lijst indien wij weer gaan verhuizen 😊
Familie Veith
Frans van Zoelen
14-08-23 10:33:00
Schot Verhuizingen was voor ons de juiste keuze, aardige en professionele mensen waardoor alles op rolletjes liep.
Ook kon snel geschakeld worden toen bleek dat wij op de geplande datum niet konden inhuizen omdat het (nieuwe) huis nog niet klaar was. Onze spullen gingen zonder problemen naar de tussenopslag.
Prima prijs-­kwaliteitsverhouding,­ gewoon doen!
Familie Van Zoelen
Gerben de Reus
27-07-23 07:39:09
Wat een fijn bedrijf! Harde werkers, gezellig en zorgvuldig met je spullen. Zou ze iedereen aanraden!
Angela Wuyster
13-06-23 16:19:04
Zoek je een verhuisbedrijf. Zoek dan niet verder. Wat een professionals. De rust en kalmte die ze uitstralen. Werken ontzettend netjes, secuur en het plezier straalt er vanaf. En dat alles voor een zeer scherpe prijs. Hebben mijn ouders volledig ontzorgd. Top bedrijf
Henny Prins
08-04-23 17:44:48
Via vrienden terecht gekomen bij Schot verhuizingen. Zij waren zeer tevreden. Ik heb een scherpe offerte ontvangen. De dag van verhuizing kwam een team van 5 man alles in de verhuiswagen laden. Super vriendelijk, snel, humor, vakkundig. Mijn huisraad ging naar de opslag en na twee weken werd alles op mijn nieuwe adres gebracht. Wederom snel vriendelijk, vakkundig. Super tevreden!!! Aan te bevelen! Bedankt voor de goede zorgen!
Jef C.
03-11-22 19:36:13
Via internet bij Schot terecht gekomen en vandaag hebben ze ons een paar honderd kilometer verhuisd. De offerte aanvraag was snel en een zeer gunstige en transparante prijs! De heren waren heel erg vriendelijk en professioneel, wanneer wij gaan verhuizen kiezen wij zeker voor schot!
Albert Hersbach
01-03-22 12:43:13
We hebben hebben dit adres van onze vorige buren gehad omdat zij zeer tevreden waren .Wij delen dezelfde mening . Keurig op tijd en zeer snel , voorzichtig en vakkundig gaan zij te werk .
Grt Fam Hersbach
Aad en Ellen P.
06-02-22 17:59:03
Wij hebben van vrienden de gegevens van Schot Verhuizingen gekregen en zij waren zeer tevreden. Voor ons reden om ook onze verhuizing door de firma Schot te laten uitvoeren. De verhuizing is prima geregeld. Snel en vakkundig werd alles gedemonteerd en ingeladen. Met humor en het werktempo is hoog, maar overal is aandacht voor, ook voor ons. Het uitladen en monteren ging vlot en ze gaven ons goede tips. De verhuizing is prima en zonder veel stress zeker geslaagd. Super!
Janneke Janneke van Mil
24-01-22 18:22:49
Wat een klasse heren! Voorafgaand aan de verhuizing kreeg ik steeds snel een reactie op mijn vragen en de offerte was eerlijk en transparant. De verhuizing heb ik als zeer prettig ervaren. Jullie werken snel, pakken alles goed in en gingen zeer respectvol om met onze spullen. Ook naar ons waren jullie zeer vriendelijk en respectvol. Ik raad jullie zeker aan bij anderen!

Groeten Janneke
Quak
23-11-21 19:09:34
Vanochtend hebben wij ons laten verhuizen door de heren van Schot verhuizingen. Het zijn vakbekwame mensen die ons geweldig geholpen hebben. Toen een kast niet naar boven kon, hebben de heren een goede oplossing bedacht. Geweldige service! We zouden het verhuisbedrijf bij iedereen aanraden.
Michèle Polderman
03-11-21 09:23:56
Aanrader van vrienden om onze verhuizing te laten verzorgen door Schot. Het hele process is zo fijn geweest.
Snel contact, fijne opvolging, goed advies & op de dag van verhuizing zulke opgewekte verhuizers. We zijn binnen 5 uurtjes helemaal verhuisd! De jongens hebben ons echt ontzorgt! Mochten we ooit nog verhuizen dan sowieso weer met Schot. Jongens, en zeker Renee & Nick onze dank is groot! Groeten vanuit Overschie Patrick & Michèle
Balak Beton
02-07-21 07:08:55
Topservice. Professionele verhuizersfirma met een duidelijke plan van aanpak. Zij stressbestendig en wij heerlijk ontzorgd. Complimenten! Bedankt voor alles. Groeten vanuit Team Balak.
Elisa M
17-06-21 11:20:39
Wij waren zeer tevreden over Schot Verhuizing. Ze hebben onze verhuizing heel gemakkelijk en stressvrij gemaakt. Ze waren voorzichtig met onze spullen, zeer georganiseerd en vriendelijk. Nogmaals bedankt!
Helmi Kool
25-03-21 11:45:22
Woensdag 17 maart verhuisd, om 11.00 waren we al over.
Goede voorbereiding, alles werd netjes ingepakt en verhuisd
Heel professioneel mannen, top, zou het een volgende keer weer door jullie laten doen.

Lisanne van der Heijden
25-03-21 09:42:44
Op aanraden van goede vrienden bij Schot verhuizingen terecht gekomen. Makkelijk in contact te komen met het bedrijf, snelle opvolging met een aan huis offerte bepaling, de dozen waren meteen in de wagen meegenomen dus we konden rustig aan beginnen met inpakken. Heel prettig contact, op de dag van de verhuizing stipt op tijd stond daar het team van Schot verhuizingen. Van inpakken tot demonteren en alles netjes in de vrachtwagen plaatsen, alles verliep soepel. Ook bij het nieuwe huis weer vakkundig alles naar binnen gebracht en gemonteerd. Na een paar weken een email gestuurd en snel werden alle lege dozen weer opgehaald.
Super service, prettige organisatie om mee te werken en komt afspraken na. Zou ze aan iedereen aanraden.
Marrie Dompeling
04-02-21 20:58:28
Vandaag zoals toegezegd was Schot verhuizingen exact op tijd om mijn verhuizing te verzorgen.
Alles is goed verlopen, vriendelijk en deskundig personeel. Als ik ooit weer ga verhuizen dan weer met Schot verhuizingen.
Andre Pijper
31-01-21 23:17:40
Afgelopen week heeft Schot ons verhuisd. Dat is uitstekend gegaan. Ze hebben uiterst vriendelijke en deskundige medewerkers,die snel en zorgvuldig werken en ook zo flexibel zijn om een dag eerder de buitenlift te gebruiken omdat de volgende dag, onze verhuisdag , veel regen werd verwacht.
Dank, we zijn zeer tevreden !!!
Titia en André Pijper
Mieke van der Grint
07-10-20 18:28:55
Schot is zo'n beetje de "familieverhuizer" en we zijn allemaal zeer tevreden.
Vakmanschap is meesterschap! En dat geldt zéker voor Daniel en zijn mannen!
W van Rijn
15-05-20 13:31:45
Prima bedrijf.de verhuizing heel professioneel
verzorgd.Een absolute aanrader voor uw verhuizing.
Maxime Maxime Diaz
21-04-20 12:31:37
We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige, snelle & zorgeloze verhuizing!
Super team!
Tonen: 5  10   20