D.Schot verhuis & transporT 
                                  

Gastenboek: lees of deel uw ervaring

externe referenties:

 Werkspot.nl 

Gastenboek

63 berichten op 13 pagina's
Andreas Veith
28-11-23 16:34:23
Een beetje vertraagd deze reactie maar inmiddels heeft Schot Verhuizingen ons al 3x verhuisd en dat hebben zij geweldig gedaan.
Hele aardige en professionele mannen die van aanpakken weten. Niets was te veel. Super tof! Prima prijs-­kwaliteitsverhouding bovendien.
Een echte aanrader en staan weer boven aan onze lijst indien wij weer gaan verhuizen 😊
Familie Veith
Frans van Zoelen
14-08-23 10:33:00
Schot Verhuizingen was voor ons de juiste keuze, aardige en professionele mensen waardoor alles op rolletjes liep.
Ook kon snel geschakeld worden toen bleek dat wij op de geplande datum niet konden inhuizen omdat het (nieuwe) huis nog niet klaar was. Onze spullen gingen zonder problemen naar de tussenopslag.
Prima prijs-­kwaliteitsverhouding,­ gewoon doen!
Familie Van Zoelen
Gerben de Reus
27-07-23 07:39:09
Wat een fijn bedrijf! Harde werkers, gezellig en zorgvuldig met je spullen. Zou ze iedereen aanraden!
Angela Wuyster
13-06-23 16:19:04
Zoek je een verhuisbedrijf. Zoek dan niet verder. Wat een professionals. De rust en kalmte die ze uitstralen. Werken ontzettend netjes, secuur en het plezier straalt er vanaf. En dat alles voor een zeer scherpe prijs. Hebben mijn ouders volledig ontzorgd. Top bedrijf
Henny Prins
08-04-23 17:44:48
Via vrienden terecht gekomen bij Schot verhuizingen. Zij waren zeer tevreden. Ik heb een scherpe offerte ontvangen. De dag van verhuizing kwam een team van 5 man alles in de verhuiswagen laden. Super vriendelijk, snel, humor, vakkundig. Mijn huisraad ging naar de opslag en na twee weken werd alles op mijn nieuwe adres gebracht. Wederom snel vriendelijk, vakkundig. Super tevreden!!! Aan te bevelen! Bedankt voor de goede zorgen!
Tonen: 5  10   20